12/8/15

Το "Periodista.gr" αγοράζει ο Γιώργος Κουρής

Σε προχωρημένες συζητήσεις για την πώλησή του έγκυρου και αξιόπιστου site “periodista.gr” το οποίο καλύπτει θέματα κυρίως από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται πως βρίσκεται η ιδιοκτησία του διαδικτυακού κόμβου.

Η άκρως ενδιαφέρουσα ειδησεογραφική πύλη, με θέματα ουσίας, που πράγματι συνάδουν με το ύφος της Αριστεράς και ειδικά ενός κόμματος που αυτοπροσδιορίζεται ως “Ριζοσπαστική Αριστερά”, έχει τους τελευταίους μήνες ανοδική πορεία με χιλιάδες επισκέψεις. Οι πολύ σημαντικές αναλύσεις που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα του κ. Μπεκιάρη θέτουν σημαντικούς προβληματισμούς στον κόσμο της Αριστεράς ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που συμβάλλουν σημαντικά στο άνοιγμα νέων δρόμων στα αδιέξοδα που συναντά η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης ένα στοιχείο που πρέπει να πιστωθεί στην ιστοσελίδα είναι οι ίσες αποστάσεις που κρατά αυτόν τον καιρό από τις εσωκομματικές “διαμάχες” στον ΣΥΡΙΖΑ. Κριτική εκεί που πρέπει, πάντα με πολιτικά επιχειρήματα, χωρίς κιτρινισμούς και αναθέματα.

Αυτή τη σοβαρή δουλειά φαίνεται πως εκτίμησε ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας “Kontra News” (και του τηλεοπτικού σταθμού "Kontra Channel") κ. Γιώργος Κουρής, ο οποίος έδωσε άμεσα εντολή στους συνεργάτες τους να καταθέσουν πρόταση εξαγοράς του “periodista.gr”.

Το τελευταίο ρεπορτάζ, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μου θύμισε τα νιάτα μου, όταν έβγαζα τη Μιμή στην Αυριανή” φέρεται να είπε γελώντας δυνατά ο κ. Κουρής καθώς κλίκαρε για να αποθηκεύσει τις φωτογραφίες. “Τέτοιες δουλειές μένουν στην ιστορία”, κατέληξε ο ίδιος ενώ έφευγε τρέχοντας για το τυπογραφείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου